У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Оксана Муха. "Пісні нескореного серця"

27 жовтня 2022, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Пісні нескореного серця» у виконанні Оксани Мухи!
 
Відома українська співачка, заслужена артистка України, переможниця телепроекту «Голос країни» Оксана Муха дасть у містах України серію концертів.
 
«Пісні нескореного серця» – так називається нова концертна програма виконавиці, яка є творчим, емоційним, щиросердечним відгуком на те, чим живе зараз Україна.
 
«Пісні нескореного серця» об’єднають у собі як українські народні пісні та популярну класику естрадної пісні, так і нові твори, створені для Оксани Мухи. У цих піснях – душа українців, їхня природа, філософія, доля і звитяга.
 
Рівно рік тому Оксана Муха і її команда анонсували концерти до Дня Захисників та Захисниць України на Донбасі. Тоді, у жовтні 2021-го, співачка вітала піснею наших воїнів і співгромадян у Маріуполі, Краматорську, Сєвєродонецьку та Лисичанську.
 
Це були дуже потрібні, дуже душевні концерти – для тих наших земляків, які на сході України від 2014-го щоденно боролися за право бути українцями, – пригадує Оксана Муха. – Так багато змінилося за останні півроку… Уже немає того Драмтеатру у Маріуполі, де ми виступали… Та найважче мені думати про те, чи вижили ті, кого я зустріла у Донецькій та Луганській областях у жовтні-2021?.. На концертах «Пісні нескореного серця» я буду говорити про те, що відбувається, – піснею, словом, емоціями. Найбільше прагну підтримати українців на дусі у ці надзвичайно тяжкі для нашої нації дні.
 
Концерти Оксани Мухи «Пісні нескореного серця» будуть благодійними. Зібрані кошти підуть на підтримку Збройних Сил України. Організатор виступів – компанія «BIGSHOW Agency»

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Тернопіль.

Оксана Муха. "Пісні нескореного серця" відбудеться 27 жовтня 2022, 19:00, четвер в Театр ім. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.